Food: gerechten fotograferen.

Een gerecht tot zijn recht laten komen.

Een gerecht de goede schikking geven en smakelijk voorstellen.

Opstartkost: 50 euro
Per gerecht: 25 euro

Bel voor info

 

Studio of locatie?

Een gerecht kan je zowel in de studio als op een locatie fotograferen. Een mooie locatie heeft het voordeel dat je de ruimte kan gebruiken om een bepaalde sfeer te scheppen, je kan het feestelijk maken of het eenvoudig houden, je kan een zomerse sfeer creëren of er iets warms van maken.   Door samen te kiezen hoeveel die achtergrond in beeld komt, zorg je voor de invloed ervan.

In de studio fotograferen heeft als voordeel dat het resultaat van een reeks te fotograferen gerechten uniformer is, de klemtoon licht meer op het gerecht en de ingrediënten.  Dit kan commercieel de interessantste keuze zijn.

Stylisme.

Een goede foodstylist(e) kan wonderen doen, zowel voor het dresseren van het gerecht als voor het kiezen en plaatsen van accessoires en het inrichten van een eventuele achtergrond.  Mits een goede voorbereiding wat creatief talent kan je er ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Wil je aan de slag? Bel me dan gerust voor meer info.

 

Bel voor info