Productfoto’s laten maken met model vanaf 95 euro.

De formule “Productfoto’s laten maken met model vanaf 95 euro” werkt als volgt: de opstart kost bedraagt 70 euro en per kledingstuk betaal je 25 euro. Je krijgt drie verschillende foto’s per item. We garanderen een correcte kleurweergave en een correcte textuurweergave. Er zijn verschillende mogelijkheden om kledij te presenteren in een webshop, ik kies voor een levende mannequin omdat dit snel werkt,  er goed uit ziet en bovenal: voor jou is dit de goedkoopste oplossing.Met de formule “Productfoto’s laten maken met model vanaf 95 euro” kan je makkelijk de kostprijs van uw webshop onder controle houden.Met aantrekkelijke foto’s verkoop je meer.

In een webshop draait alles om het product en de prijs, de klant wil kunnen vergelijken, rustig rondneuzen en zo vaak hij wil terug keren zonder lastig gevallen te worden. Daarom is het belangrijk dat het product correct wordt voorgesteld, zodat de klant weet waar hij aan toe is en – niet te vergeten – dat hij ook tevreden zal zijn over zijn aankoop. Het is dus nodig om goed na te denken over hoe je dit zal aanpakken.

Goede productfoto’s voldoen aan de volgende eisen:

Uniformiteit.

Als de klant een pagina te zien krijgt waar 10 producten op worden getoond, dan is het belangrijk dat die pagina overzichtelijk is en een rustige indruk geeft. Alle producten moeten op een gelijke manier voorgesteld worden, meestal wordt er gekozen om de producten op een volledig witte achtergrond te plaatsen, dit geeft uniformiteit en laat het product ook het beste tot zijn recht komen.

Correcte kleuren.

Niet alle kleuren kunnen op een computerscherm worden weergegeven, computerschermen en telefoonschermen hebben zo hun beperkingen en niet alle schermen zijn gelijk. Een bepaald kleur weergeven is dan ook geen exacte wetenschap, het vraagt ervaring en kennis van gevorderde fotoprogramma’s om dit te doen.

Belichting.

Licht en verlichting is zeer belangrijk om de kenmerken van een oppervlak in beeld te brengen. Het beste kan dit gebeuren in een fotostudio waar de lichtomstandigheden volledig controleerbaar zijn. Soms is hard puntlicht nodig om een bepaalde textuur weer te geven, soms is een zachte verlichting nodig om een glanzend oppervlak te doen reflecteren, dit vraagt kennis en oefening.

Dus.

Vaak wordt in het beginstadium gekozen om de foto’s zelf te maken om de prijs te drukken, dit is begrijpelijk, maar geen goed idee. Goede productfoto’s zijn een essentieel onderdeel van een webshop. “Productfoto’s laten maken met model vanaf 95 euro” is een interessante aanbieding en stelt je in staat om zelf te berekenen wat de kost voor de foto’s zal zijn voor uw webshop.