Productfoto’s voor webshop food vanaf 65 euro.

De formule “Productfoto’s voor webshop food vanaf 65 euro” werkt als volgt: de opstart kost bedraagt 50 euro en per gerecht betaal je 15 euro. Je krijgt twee verschillende foto’s per gerecht.


Meesterschap in het fotograferen van food.

Food productfoto’s maken is een specialiteit op zich: licht, compositie, kleur en textuur moeten in evenwicht zijn om een foto de juiste uitstraling te geven. Een webpagina met aantrekkelijke productfoto’s werkt beter dan eender welke marketing inspanning, het toont op de meest directe en eerlijke manier waar uw bedrijf voor staat.

Bel voor info

Licht.

Het fotograferen van voedingsproducten heeft alles te maken met licht en de lichtinval.  Producten fotograferen doe ik dan ook in de studio of op een locatie waar ik het licht volledig onder controle heb.  Voeding vraagt over het algemeen een zachte verlichting, licht waar toch richting en karakter in zit, zodat het product in al zijn facetten naar voor komt.

Ondergrond.

De ondergrond, achtergrond en enkele kleine accessoires (indien nodig) kiezen we in overleg zodat de sfeer van de foto juist zit en klopt met de kleurcombinaties en de sfeer waarin de foto’s moeten passen.

Uw budget.

Met de formule “Productfoto’s voor webshop food vanaf 65 euro” kun je precies berekenen wat een fotosessie je zal kosten.

Neem contact op voor meer toelichting.

Bel voor info

Lees ook: