Online verkopen: een eigen webshop bouwen.

Online verkopen.

Heb je een winkel en wil je online verkopen, dan is een eigen webshop bouwen volgens mij een betere keuze dan een kant-en-klaar platvorm te gebruiken.  Je bepaalt zelf de stijl, de feel en de structuur van uw shop, alles staat op uw naam en je behoud zelf de controle over alles. Als winkelier ken je uw product en uw klanten en kan je beter zelf bepalen hoe uw webshop er uit ziet en hoe de structuur ervan in elkaar zit.  De combinatie van een fysieke winkel en een eigen online shop is trouwens heel interessant en kan voor een boost zorgen in uw verkoopcijfers. En wel hierom.

Uw winkel promoot uw webshop en omgekeerd.

Uw winkel helpt uw webshop bekend te maken en webshop helpt om uw winkel te promoten. Het zit zo: een belangrijk deel van de klanten komt nog altijd graag in een fysieke winkel kopen, dat blijft, maar men verwacht wel dat de producten die aangeboden worden ook online te vinden zijn. Zo kunnen ze thuis alles rustig onderzoeken en vergelijken om daarna in de winkel het product te zien, te voelen en te kopen. Een combinatie van online winkel en fysieke winkel is daarom een niet te onderschatten troef voor een handelaar. Je biedt het beste van twee werelden aan en steekt op die manier de concurrentie de loef af.

Online adverteren.

Met een degelijke webshop kan je ook makkelijker online adverteren dan dat je dat voor een fysieke winkel zou doen. Je kan spelen met aanbiedingen, je kan specifieke producten promoten met een heel meetbare return, je kan op een gerichtere manier google adwords gebruiken, je kan producten aanbieden met de instagram-koop-nu-knop, …. Een webshop bouwen is een hele taak, maar indien slim aangepakt, loont het zeker de moeite. Wil je gebruik maken van mijn ervaring op dit vlak en wil je meer weten over deze manier van aanpakken, aarzel dan niet om me te bellen of een bericht te laten op de contactpagina. Bel voor info